2013. február 28., csütörtök

BLOG TRAILER

Sziasztok kedves olvasók!:) A múltkori hozzászólásokat olvasva gondoltam, hogy csinálok egy kis ízelítőt a történet jövőjére nézve. A fiúk nem fognak belőle kimaradni, csak még Ana életéről mesélek el nektek még néhány nyalánkságot. Szóval, szavakat félre téve, itt egy kis előzetes. Remélem tetszik, ez az első 'klip', amit csináltam, nézzétek el, hogy nem tökéletes. 

Puszillak benneteket!:) 

Have a nice day,

Wh ite:*


10 megjegyzés:

  1. Drága White!

    Azt a szentséges mindenit!
    C.S.O.D.Á.L.A.T.O.S.!♥
    Az egész videó, és történet is nagyon tetszik, rögvest megfogott! (:♥
    Komolyan mondom, ez a videó... nem is tudok rá mit mondani :') Mikor Hazz mondta, hogy 'Egyszerűen jó volt látni, ahogy szenved (vagy valami ilyesmi... )' pluszba az a mosoly is... :| ASD, nagyon szíven szúrt, de remélem ez majd valahogy megváltozik. Zayn... Zayn... Zayn... Édes istenem :') Hogy lehet valaki ilyen aranyos? Alapjáraton az, de a kis videóban, meg majd gondolom én a töriben is milyen édesen fogja védeni or segíteni - esetleg mindkettő - Anastasiát :'$♥
    Már nagyon várom a következő részt, tényleg! :)

    Pussz, B♥ xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves *Beccsu♥!:)

      Örömmel telítődtem meg, amikor elolvastam a hozzászólásodat!:) Gondoltam, hogy Harry nagy port fog kavarni, hogy pont ő lesz az, aki játssza a 'köcsögöt'(bocsánat az obcén szóhasználatért) és Zayn az, aki segíteni próbál. Minden idővel ki fog derülni, még rejtély, hogy mi lesz;)
      Köszi, hogy írtál!:)
      Sok-sok puszi, Wh ite:*

      Törlés
  2. *Beccsu♥ én se tudnám jobban leírni! :) ♥ Egyszerűen CSODÁLATOS lett a videó, és most rühellem Harryt (mit is mondtam:o?), ilyet?! De Zayn nagyon aranyos...:3 Ez tényleg egy TRAILER minden benne van, vagyis a nagy része szerintem.. De azért remélem hogy Harryvel majd a végén jóba lesznek! LÉGYSZIIII! Legyenek jóba! Legalább egy picit! DE, megértem Harryt, abból amit Lou mondott.
    Puszi: Emily

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Little!:)

      Már meg sem lepődök, ha írsz! Boldog vagyok a hozzászólásaidtól!:) Sejtettem, hogy Harry mondatától nem lesztek megelégedve, de de...m1!:) Ha tovább fecsegek akkor benfettes információkat szivárogtatok ki, és azt akarom, hogy minden meglepetés legyen számotokra!:)
      Köszi, hogy írtál!:)
      Sok-sok puszi, Wh ite:*

      Törlés
  3. pedig szerintem nagyon jó! *-* ♥ :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy elnyerte a tetszésedet!:) :*
      Sok-sok puszi, Wh ite:*

      Törlés
  4. hello! :D milyen programmal csináltad a vidit? :D

    VálaszTörlés
  5. Woww *-* Nem tudok erre mást mondani :) Nagyon tetszik a videó is és a történet is :) Ha megkérlek, felteszed ezt a videódat is?? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Áprilisi tréfa répaa?:)
      Ha megfelel, akkor hétvégén felteszem!:)
      Puszi, W. Sus :*

      Törlés